Algemeen

Philips is de weg aan het inslaan naar het leveren van steeds meer digitale services naar hun klanten naast het leveren van producten.

Beauty & Skin

Philips streeft erna om een steeds betere service te leveren aan haar klanten zo ook in de schoonheidsindustrie. De eerste stappen zijn gemaakt vanuit een product perspectief. De gebruikers hebben en krijgen steeds meer mogelijkheden om hun product aan te passen aan de eigen wensen. Hierdoor komt een nieuwe vraag naar boven, dit is niet meer hoe gebruik ik mijn producten zo optimaal mogelijk. Het gaat erom wat wil ik gebruiken en hoe kom ik daar. Om klanten te helpen bij deze vraag wordt er een digitale oplossing geleverd waar de klant data centraal staat en hierop services worden lost gelaten zodat de klant vraag wordt beantwoord. Deze digitale oplossing wordt opgezet door Mountain Fox.

Medische platform

Ook in de Healthcare vindt deze slag plaats hiervoor worden platformen gemaakt welke veilig medische data kan opslaan, delen met ziekenhuizen en huisartsen en kan interpreteren om de zelfstandigheid van mensen te verhogen en nog steeds voldoende monitoring kan plaats vinden.Binnen dit speelveld heeft Mountain Fox meegeholpen.